Kunstbestilling.dk

Ofte stillede spørgsmål

Her kan du finde svar på 10 af de oftest stillede spørgsmål til vores produkt og koncept. Finder du ikke svar på netop dit spørgsmål, så er du velkommen til at kontakte os på info@kunstbestilling.dk. Vi sidder klar til at hjælpe dig videre med din kunstbestilling.

Hvorfor vælge kunstbestilling.dk ?

Håndværk - 100% håndmalet og håndlavet specielt til dig

Alle kunstbestillinger håndmales professionelt fra bunden uden brug af computere eller smarte printere. Der er tale om et håndværk, som er nøjsomt udført til hver enkel ordre.

Kvalitet - Høj kvalitet er en del af vores dna

Vi leverer kunstværker, derfor er kvalitet og et øje for detaljen nogle af de grundsten, som Kunstbestilling.dk er bygget på. Lige fra valg af oliemaling og lærred til kunstner og indramning, går vi op i og står inden for en høj standard og kvalitet.

Service - Bedømt som 'Fremragende' på Trustpilot af glade kunder

Vores kunder betyder alt, og derfor har hver kunde og ordre også vores fulde opmærksomhed. Vi står på mål for det produkt vi leverer, og det er vigtigt for os, at alle vores kunder efterlades med et unik og personligt kunstværk.

Tilgængelighed - Alt inkluderet i prisen. Ingen overraskelser

Med Kunstbestilling.dk er det vores ønske at gøre kunst personligt og tilgængeligt for alle. Igennem vores koncept gør vi det muligt at få malet et maleri efter eget ønske af en professionel kunstner til en overkommelig pris. Leveret og færdigindrammet klar til at hænge op eller give som gave til én man har kær.

Bestilling af en reproduktion ?

Kan i ekspederer min ordre ekspres ?

Kan I leverer min kunstbestilling udenfor Danmark ?

Kan jeg bestille en anden størrelse eller ramme ?

Hvilke krav er der til det billede i skal male efter ?