Kunstbestilling.dk

Kunstbestilling.dk

Koncept

Kunstbestilling.dk er et online kunstkoncept, som leverer håndmalede og personlige oliemalerier på bestilling. Vi har til huse i hjertet af Aarhus, hvorfra vi driver Kunstbestilling.dk som en landsdækkende- og online kunstforretning. Vores side og koncept kan let betjenes med få klik, og hver enkel ordre håndteres personligt og professionelt.

Formål

Hvad er kunst? Et stort spørgsmål uden noget entydigt svar. Hos Kunstbestilling.dk er kunst en subjektiv og emotionel størrelse, som kan påvirke os æstetisk, følelsesmæssigt eller intellektuelt. Kunstbestilling.dk har til formål at vække en følelse af glæde hos kunden, gavemodtageren og beskueren og bringe personlighed ind i et hjem eller på arbejdspladsen.

Hvorfor

Fordi kunst ikke skal være forbeholdt de få, bidrager Kunstbestilling.dk med et lettilgængeligt og prisvenligt kunstkoncept, til bestilling af håndmalede og personlige oliemalerier, indrammet og klar til ophængning. Kunstbestilling.dk er funderet på høj kvalitet, godt håndværk og personlig service.