Kunstbestilling.dk

Kunstbestilling til erhverv


Skal du indrette et hotel eller har du en virksomhed, hvor I skal have lidt kunst på væggene, så kan det godt synes som en uoverskueligt opgave. Hos Kunstbestilling.dk kan vi komme med idéer og rådgivning hertil. Både så banken ikke ringer og så Jeres kunder og ansatte tænker, wow.

Vi leverer direkte til Jeres virksomhed, og fordi vi udelukkende er online, kan vi gøre det til en væsentligt lavere pris end vores konkurrenter på markedet. Vi er en ung, arbejdsom virksomhed med et pletfrit omdømme. Vi holder hvad vi lover, og vi ved, at vores høje standard og omhu vil komme Jeres virksomhed til gode.

Vi har erfaring med levering af færdig indrammet kunst, klar til ophængning, til hoteller, skoler, institutioner, godser og virksomheder. Vi leverer i hele Danmark og vi håndtere store som små ordrer med en relativ kort leveringstid. Alt efter preferencer og stil, kan vi tilbyde en lang række motiver, stilarter og reproduktioner i alle størrelser og rammetyper. 

Ring og hør nærmere om Jeres muligheder eller send en forespørgsel på e-mail, så vender vi retur med noget konkret i kan tage stilling til, indenfor 1-2 arbejdsdage.

Bedste hilsner
Daniel Skovbakke
B2B ansvarlig

Kontakt
ds@kunstbestilling.dk
+45 26 443 844