Kunstbestilling.dk

Anmeldelser

Kunstbestilling på trustpilot

Det siger nogle af vores kunder

Maleri i topklasse til sma penge - Maleriet overgik alle forventninger og Jeg var yderst positiv over den venlige service man fik hele vejen igennem. Uden tvivl topkarakter herfra.

– Anders Nissen

Fantastiske kunstbestilling.dk - Det er meget sjældent at jeg giver anmeldelser, da der for mig skal være sket noget ekstra. Det ka være en god service, høj kvalitet af produktet, etc. Det må man sige at Kunstbestilling.dk stod for hele vejen igennem. Det mest fantastiske og personlige billede nogensinde. Kæmpe anbefaling af Kunstbestilling herfra.

– Diana Schaefer

Den perfekte gave. Tak - Vi var nogle medarbejdere som gik sammen og fik lavet et super flot portrætmaleri af vores direktør, som blev overrakt i forbindelse med hans jubilæum. Han blev meget rørt og han takker stadig for det fine kunstværk, der nu hænger på hans kontor. Meget professionelt forløb med Kunstbestilling.dk. Tak.

– Max Finkel

Er en ovenud tilfreds kunde - Jeg har kun ros til alt lige fra kundebehandling, hjemmesidens brugertilgængelighed og til kvaliteten af mit maleri, samt til leveringstid og prisniveau. Det er bestemt ikke det sidste kunstværk i har leveret til mig.

– Emily Rhodes

Jeg har netop modtaget et fantastisk kunstværk som Jeg skal give min kone af vores børn! Genialt koncept - fungere bare! - Det hele er forløbet planmæssigt og maleriet er af en virkelig høj kvalitet. Hele kontakten har været servicemindet og professionel.

– David Svendsson